خوب .
ترجیحا مونثها نخونن
اولا اونایی که فقط میخوان بدونن چرخه قاعدگی چیه . از اونجایی که نوشتم قسمت اصلی بخونن
.
اصلا نمی دونم چرا باید صحبتای 3تا مذکر توی ی ماشین در حال حرکت آخرش برسه به چرخه قاعدگی
.
حالا داستان چی بود
ی روز با امیر علیو . فری رفته بودیم بیرون . همینجوری که در حال حرکت بودیم . یهو موبایل امیر علی زنگ خوردو جواب داد
با ی حالت لوسو چاپلوسانه ( البته بجای چاپلوسانه میخواستم چیز َدیَگه بنویسم . حالا بگذریم ) خلاصه جواب دادو گفت : سلام آقا محمد خوب هستین . (اونقدر لوس صحبت میکرد ما خندمون گرفت) . گفت هیسسس. شما خوب هستین . بفرمایید جانم . باشه باشه .چشم میام میام . میگیرم ازتون . امری ندارید باشه پس میام . خدافظ .
.
یعنی چی . این چه لحن صحبت کردنه . مرتیکه چاپلوسانه و همونی که بجای چاپلوسانه استفاده میشه . این چرا اینجوری حرف میزنه
.
خوب امیر علی سربازه . بعضی وقتا باید نامه ببره 2تا شهر اونورتر . این یارو هم تو همون اداره ای هستش که امیر علی باید نامه ببره . امیر علیم نامه هاشو میده به این .
خلاصه .
ی خورده مسخرش کردیمو چندتا تیکه تیکه سنگین پسرانه بارش کردیمو . بعدش گفتم . میدونستی این محمد ی قول دیگم داره . اینا دوقلو ان . ی براد دوقلو هم داره این . بعدشم گفتم واقعا چجوری میشه دوتا آدم کاملا شبیه همو از این حرفا .
آره اینجا بود صحبتای 3تا مذکر توی ی ماشین در حال حرکت رسید به جریان تولید مثلو . بچه درست کردنو فلانو بسار
خلاصه ی خورده من بگو . ی خورده امیر علی بگو . ی خورده فری بگو . ( چقدر فری بیچاره تو این داستان نقش کمرنگی داشت . البته کلی داستان در مورد خوابگاه از فری نوشتم تو پستها هست )
همینجوری صحبت . چه میدونم دوقلو همسان غیر همسا . تخمک یکی در ماه گذاری میشه . 2تا در ماه گذاری میشه
همینجوری هی من بگو هی امیر علی بگو . هی من بگو هی امیر علی بگو . فری تو حالت خیره مثل سطل ماست . تو نقش کمرنگ خودش . دیدم نه اینجوری نمیشه . گفتم آقا همینجا نگه دار . بزا من برم ی نگاهی بندازم ( نگا تو اینترنتو میگم ) . میام بهتون میگم توی ی ماده ( مونث) چجوری بچه درست میشه
.
قسمت اصلی
.
چرخه قاعدگی ( خیلی وسوسه شدم برم ببینم املاء چرخه قاعدگی رو درست نوشتم یا نه . اما اینکارو نکردم )
در هر صورت .
چرخه قاعدگی چیست ؟
چرخه قاعدگی همون تخمک گذاری و قاعدگی رو (ی رو ) میگن
ی مونث 2 تا تخمدان داره . هر ماه ی دونه یا 2تا تخمک از این تخمدانا ول میکنه سمت رحم
البته معمولش اینکه ی دونه تخمک از ی تخمدان ول میشه . معلومم نیست از کدون تخمدا ، یعنی ممکنه این ماه ازتخمدا راست تخمک ول کنه ماه دیگه از تخمدان چپ .
اونایی هم که دوتا تخمک تو ی ماه ول میکنن . به نظرمن اینا از لحاظ تکنیکی تخم دوزرده گذاشتن
در همین حین ( چقدر این جمله قشنگه . درهمین حین . انگار دارم کنفرانس میدم )
داشتم میگفتم : در همین حین خخخخخخخخخخخخخخخ . وقتی تخمک ازاد شد رحمم خودشو آماده میکنه برای پذیرش تخمک . حال چه جوری ، دیواره رحم پوشیده میشه از ی لایه نمیدونم چی چی .
آره .
برگریدم به قبل از در همین حین .
تخمک فقط 1 روز زنده میمونه . اما اسپرم 3 روز ( دیگه اسپرم که میدونید چیه ، همون اره دیگه. )
یعنی به نظر کارشناسی بنده 3 تا 4 روز در ماه میشه بچه درست کرد . یعنی باید در همین حین 34 روز تولید مثل کنید.البته فکر کنم
چون هم تخمک و هم اسپرم عمر کوتاهی دارن
.
حالا برگردیم به قضییه آماده شدن رحم .
خوب گفتیم رحم برای اینکه این موجود پلیدو ( بچه ) پرورش بده خودشو با پوشندنه ی لایه به دیوارش آماده میکنه.
اگه لقاح انجام نشه . لقاح همون برخورد این موجودات دم دار خبیث ( اسپرم ) با تخمکو میگم . انجام نشه این دیواره ای که رحم برای خودش ساخته بود فرو میریزه . به این میگن قاعدگی یا .همون خونریزیو فلان .
ببینید اونایی که میخوان زمان تخمک گذاری رو بفهمن . چه میدونم فکر کنم باید 12 تا 16 روز از ی به به عقب بشمارن مثلا اگه ی 28 ماه باشه 14 دهم ما تخمک گذاری انجام میشه . میگن ی محدودی زمانی از تخمک گذاری رو میده . دقیق فکر نکنم باشه
.
خوب دوقلو ، دوقلو دوجوره همسان غیر همسان دیگه .
دوقلو همسان 2تا اسپرمه میرن توی ی تخمک . یعنی 2تا اسپرم با ی تخمک لقاح پیدا میکنن
دوقلوهای غیر همسان . 2تا اسپرمن که هرکدومشون با ی تخمک لقاح پیدا میکنن . یعین هر اسپرم با ی تخمک جدا
3 4 قلو رو دیگه نمی دونم شمام برید ی نگاهی بندازید ( البته تو اینترنتو میکم )
.
ببینید دوستان زیاد تو کوکش نرید گیج نشید . باور کنید اگه هرکی چیزایی که من گفتمو توی جمع پسرونه بگه . ازدفعه بعد صداش میکنن آقای دکتر . پس همین حدودا بگید . نگرانم نباشید . هیچکی هیچی نمیدونه .
آخرشم شما میشید بچه باهوشه جمع .
.
سخن آخر . وقتی من اینارو این ور اونور توی اینترنت میخوندمو تازه فهمیدم منو لک لک نیاوردهو من حاصل ی فرایند پیچیده هستم .
بعدش هر ماه این قضیه پیچیده و سخت برای ی مونث ایجاد میشه . یعنی هرماه این جریان ، درد خونریزی. اعصاب خورد و چیزای دیگه براش بوجود میاد . واقعا سختهو من هیچی نمیگمو سخن آخریم ندارم .
درباره این سایت