خوب .

ترجیحا مونثها نخونن

اولا اونایی که  فقط میخوان بدونن چرخه قاعدگی چیه . از اونجایی که نوشتم قسمت اصلی بخونن 

.

اصلا نمی دونم چرا باید صحبتای 3تا مذکر توی ی ماشین در حال حرکت آخرش برسه به چرخه قاعدگی 

حالا داستان چی بود 

ی روز با امیر علیو . فری رفته بودیم بیرون . همینجوری که در حال حرکت بودیم . یهو موبایل امیر علی زنگ خوردو جواب داد 

با ی حالت لوسو چاپلوسانه ( البته بجای چاپلوسانه میخواستم چیز َدیَگه بنویسم . حالا بگذریم ) خلاصه جواب دادو گفت : سلام آقا محمد خوب هستین . (اونقدر لوس صحبت میکرد ما خندمون گرفت) . گفت هیسسس. شما خوب هستین . بفرمایید جانم . باشه باشه .چشم میام میام . میگیرم ازتون . امری ندارید باشه پس میام . خدافظ . 

.

یعنی چی . این چه لحن صحبت کردنه . مرتیکه چاپلوسانه و همونی که بجای چاپلوسانه استفاده میشه . این چرا اینجوری حرف میزنه 

.

خوب امیر علی سربازه . بعضی وقتا باید نامه ببره  2تا شهر اونورتر . این یارو هم تو همون اداره ای هستش که امیر علی باید نامه ببره . امیر علیم نامه هاشو میده به این  . 

خلاصه .

ی خورده مسخرش کردیمو چندتا تیکه تیکه سنگین پسرانه بارش کردیمو . بعدش گفتم . میدونستی این محمد  ی قول دیگم داره .  اینا دوقلو ان . ی براد دوقلو هم داره این . بعدشم گفتم واقعا چجوری میشه دوتا آدم کاملا شبیه همو از این حرفا .

آره اینجا بود صحبتای 3تا مذکر توی ی ماشین در حال حرکت رسید به جریان تولید مثلو . بچه درست کردنو  فلانو بسار 

خلاصه ی خورده من بگو . ی خورده امیر علی بگو . ی خورده فری بگو . ( چقدر فری بیچاره تو این داستان نقش کمرنگی داشت . البته کلی داستان در مورد خوابگاه از فری نوشتم تو پستها هست ) 

همینجوری صحبت . چه میدونم دوقلو همسان غیر همسا . تخمک یکی در ماه گذاری میشه . 2تا در ماه گذاری میشه 

همینجوری هی من بگو هی امیر علی بگو . هی من بگو هی امیر علی بگو . فری تو حالت خیره مثل سطل ماست . تو نقش کمرنگ خودش . دیدم نه اینجوری نمیشه . گفتم آقا همینجا نگه دار . بزا من برم ی نگاهی بندازم ( نگا تو اینترنتو میگم ) . میام بهتون میگم توی  ی ماده ( مونث) چجوری بچه درست میشه  

.

قسمت اصلی 

.

چرخه قاعدگی ( خیلی وسوسه شدم برم ببینم املاء چرخه قاعدگی رو درست نوشتم یا نه . اما اینکارو نکردم )

در هر صورت .

چرخه قاعدگی چیست ؟

چرخه قاعدگی  همون تخمک گذاری و  قاعدگی رو (ی رو ) میگن

ی مونث 2 تا تخمدان داره . هر ماه ی دونه یا 2تا تخمک از این تخمدانا ول میکنه  سمت رحم

البته معمولش اینکه ی دونه تخمک از ی تخمدان ول میشه  . معلومم نیست از کدون تخمدا ، یعنی ممکنه این ماه ازتخمدا راست تخمک ول کنه ماه دیگه از تخمدان چپ . 

اونایی هم که دوتا تخمک تو ی ماه ول میکنن . به نظرمن   اینا از لحاظ تکنیکی  تخم دوزرده گذاشتن 

در همین حین ( چقدر این جمله قشنگه . درهمین حین . انگار دارم کنفرانس میدم ) 

داشتم میگفتم : در همین حین خخخخخخخخخخخخخخخ . وقتی تخمک ازاد شد رحمم خودشو آماده میکنه برای پذیرش تخمک . حال چه جوری ،  دیواره رحم پوشیده میشه از ی لایه نمیدونم چی چی .

آره .

برگریدم به قبل از در همین حین .

تخمک فقط 1 روز زنده میمونه . اما اسپرم 3 روز ( دیگه اسپرم که میدونید چیه ، همون اره دیگه. )

یعنی  به نظر کارشناسی بنده 3 تا 4 روز در ماه میشه بچه درست کرد . یعنی باید در همین حین  34 روز تولید مثل کنید.البته فکر کنم 

چون هم تخمک و هم اسپرم عمر کوتاهی دارن

.

حالا برگردیم به قضییه آماده شدن رحم . 

خوب گفتیم رحم برای اینکه این موجود پلیدو ( بچه ) پرورش بده خودشو با پوشندنه ی لایه به دیوارش آماده میکنه.

اگه لقاح انجام نشه . لقاح همون برخورد این موجودات دم دار خبیث ( اسپرم ) با تخمکو میگم . انجام نشه این دیواره ای که رحم برای خودش ساخته بود فرو میریزه . به این میگن قاعدگی یا .همون خونریزیو فلان . 

ببینید اونایی که میخوان زمان  تخمک گذاری رو بفهمن . چه میدونم فکر کنم باید 12 تا 16 روز از ی به به عقب بشمارن مثلا اگه ی 28 ماه باشه 14 دهم ما تخمک گذاری انجام میشه . میگن ی محدودی زمانی از تخمک گذاری رو میده . دقیق فکر نکنم باشه 

.

خوب دوقلو ، دوقلو دوجوره همسان غیر همسان دیگه . 

دوقلو همسان 2تا اسپرمه میرن توی ی تخمک . یعنی 2تا اسپرم با ی تخمک لقاح پیدا میکنن 

دوقلوهای غیر همسان . 2تا اسپرمن که هرکدومشون با ی تخمک لقاح پیدا میکنن . یعین هر اسپرم با ی تخمک جدا 

3 4 قلو رو دیگه نمی دونم  شمام برید ی نگاهی بندازید ( البته تو اینترنتو میکم ) 

.

ببینید دوستان زیاد تو کوکش نرید گیج نشید . باور کنید اگه هرکی چیزایی که من گفتمو  توی جمع پسرونه بگه . ازدفعه بعد صداش میکنن آقای دکتر . پس همین حدودا بگید . نگرانم نباشید . هیچکی هیچی نمیدونه . 

آخرشم شما میشید بچه باهوشه جمع .

.

سخن آخر . وقتی من اینارو  این ور اونور توی اینترنت میخوندمو تازه فهمیدم  منو لک لک نیاوردهو من حاصل ی فرایند پیچیده هستم .

بعدش هر ماه این قضیه پیچیده و سخت برای ی مونث ایجاد میشه . یعنی هرماه این جریان ، درد خونریزی. اعصاب خورد و چیزای دیگه براش بوجود میاد . واقعا سختهو من هیچی نمیگمو سخن آخریم ندارم .

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

انجام پروژه های برنامه نویسی میانه میدان عروسکای بافتنی هممه چیز ----------------------- Every thing My ups N downs Joanna دکوراسیون داخلی و طراحی داخلی مینو پلاس Janet ریشه زدن و رفوی فرش دستباف