ببین رفیق ، وقتی ی گندی میزنی ، تو همون حالت گند زدگی تصمیم به تغییرو دوری از اون گند  نگیر 

.

یعنی وقتی ی کار بدی میکنی . تو همون هیجانو . استرسو . پشیمونیو شرمندگی یهو نگو من دیگه هرگز این کارو نمی کنم یا این آخرین باری بود که من این کارو کردم یا از الان به بعد این کارو نمی کنم . 

باور کن بیشتر وقتا تصمیم برای تغییر ، توی ی همچین لحظه های به اندازه موهای زائد ارزش نداره 

(انصافا اول میخواستم بنویسم به اندازه  پ ش م  ارزش نداره . اما گفتم خوب شاید زشت باشه اما الان که به کلمه  موهای  زائد نگاه میکنم میبینم این بدتر )

خوب بگذریم زیاد خودتونو درگیر موهای زائد یا  پ ش م نکنید 

خلاصه داشتم میگفتم . تصمیم برای تغییر توی همچین لحظه های به اندازه موهای زائد یا پ ش م ارزش نداره 

چون اولا شما ی گندی زدی ، عواقبشم اینکه یا پشیمونی یا هیجان زده ای یا ترسیدی . فرض کن توی یکی از این حالتا تصمیم به دوری از اون کار بگیریو توبه کنی . خوب معلومه این تصمیم گیری ارزشی نداره چون فقط میخوای با گفتن چندتا . دیگه این کارو نمی کنم دیگه این کارو نمی کنم .خودتو آروم کنیو توی اون لحظه سخت از فشار در بری 

.

مشکل اینجاست که تو  میدونی اشتباه کردی میدونی نباید این کارو بکنی اما اشتباتو تو آرامش برسی نکردی 

.

ببین رفیق تو اون لحظه ی ، بعد گند زدن آدم دقیقا مثل ی بادکنک بادشدس که میشه با ماژیک ، ی تولدت مبارک گنده روش نوشت . اما اگه همین بادکنکو بادشو خالی کنی  نوشتش عجیب غریب میشه  

پس بعد هر گندی که میزنیو میدونی نباید دیگه تکرارش کنی . بزار اول باد بادکنکت خالی شه  .

بعد از اینکه آرامش پیدا کردی ، کندتو برسی کنو  ی تصمیم خوب بگیرو دیگه انجامش ندهو ی تولدت مبارک خوب روش بنویس

.

البته فکر نکنم توی واقعیت نوشتن روی بادکنکا اینجوری بشه دیگه . دیگه 

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

وکالت پشت کوهها پکیج تصفیه فاضلاب صوت دروس حوزوی (صُدا) خياطي در خانه رزمی کاران اربطان بهترین یو پی اس ها راه امید مدرسه محیطی شاد