ببین رفیق ، وقتی ی گندی میزنی ، تو همون حالت گند زدگی تصمیم به تغییرو دوری از اون گند نگیر
.
یعنی وقتی ی کار بدی میکنی . تو همون هیجانو . استرسو . پشیمونیو شرمندگی یهو نگو من دیگه هرگز این کارو نمی کنم یا این آخرین باری بود که من این کارو کردم یا از الان به بعد این کارو نمی کنم .
باور کن بیشتر وقتا تصمیم برای تغییر ، توی ی همچین لحظه های به اندازه موهای زائد ارزش نداره
(انصافا اول میخواستم بنویسم به اندازه پ ش م ارزش نداره . اما گفتم خوب شاید زشت باشه اما الان که به کلمه موهای زائد نگاه میکنم میبینم این بدتر )
خوب بگذریم زیاد خودتونو درگیر موهای زائد یا پ ش م نکنید
خلاصه داشتم میگفتم . تصمیم برای تغییر توی همچین لحظه های به اندازه موهای زائد یا پ ش م ارزش نداره
چون اولا شما ی گندی زدی ، عواقبشم اینکه یا پشیمونی یا هیجان زده ای یا ترسیدی . فرض کن توی یکی از این حالتا تصمیم به دوری از اون کار بگیریو توبه کنی . خوب معلومه این تصمیم گیری ارزشی نداره چون فقط میخوای با گفتن چندتا . دیگه این کارو نمی کنم دیگه این کارو نمی کنم .خودتو آروم کنیو توی اون لحظه سخت از فشار در بری
.
مشکل اینجاست که تو میدونی اشتباه کردی میدونی نباید این کارو بکنی اما اشتباتو تو آرامش برسی نکردی
.
ببین رفیق تو اون لحظه ی ، بعد گند زدن آدم دقیقا مثل ی بادکنک بادشدس که میشه با ماژیک ، ی تولدت مبارک گنده روش نوشت . اما اگه همین بادکنکو بادشو خالی کنی نوشتش عجیب غریب میشه
پس بعد هر گندی که میزنیو میدونی نباید دیگه تکرارش کنی . بزار اول باد بادکنکت خالی شه .
بعد از اینکه آرامش پیدا کردی ، کندتو برسی کنو ی تصمیم خوب بگیرو دیگه انجامش ندهو ی تولدت مبارک خوب روش بنویس
.
البته فکر نکنم توی واقعیت نوشتن روی بادکنکا اینجوری بشه دیگه . دیگه
درباره این سایت