خوب میدونم . من چیزای خوبی در مورد تعاملات اجتمایی توی ارتباط با آدمای دیگه توی زندگی نمیگم

(اوه اوه جمله سنگینه ها ی نفس باید بگی:)

شاید بنظر من ی آدم عوضی بدجنسم نامرد بیرحم توی ارتباط با آدمای دیگه باشم 

اما خوب همیشه خوب بودنم خوب نیست . بعضی وقتا باید بی تفاوت باشی نسبت به مشکلات دیگرانو فقط تمرکزتو بزاری روی مشکلات خودت 

آخه بعضی از آدماهستن صبح تاشب به فکر مشکلات دیگرانن . اونم مشکلات چه آدمایی ، آدمایی که اگه تو این مشکل برات پیش بیاد محل سگ به آدم نمیزارن . اما تا برای خودشون ی مشکلی پیش میاد سریع میخوان به یکی آویزون شن

اونوقت تو میفتی دنبال حل مشکلاتشونو که حلش کنی اگرم نتونی حل کنی میشینی برای طرف قصه میخوری  این دیگه واقعا مسخرست 

ببین رفیق .آدم توی این حالت فقط شبیه ی آدم احمقه که داره ازش سوءاستفاده میشه همین .

.

خوب من زیاد رانندگی نمی کنم . حوصله ندارم .

دیدی بعضی وقتا پشت فرمونی توی خیابون یکی از دوستا یا همسایه هاتو میبینی پیادستو توهم اصلا حوصلشو نداریو باهاش خوب نیستی . اما خوب برمیگرده نگات میکنهو  به امید اینکه سوارش کنی 

خوب اگه به نظرتون آدم عوضی میادو یا اصلا نمی خواین سوارش کنید چند حالت داره 

اینکه گاز بدیدو براش چنتا بوق بزنید که آره شناختمت اما ازش رد شید برید 

یا جلوش سرعت کم کنیدو  با دست بهش اشاره بزنید که دست چپ داری میری طرف یا میگه آره یا میگه نه 

اگه گفت آره اشاره بزنید من دارم میرم دست راست . 

اگرم گفت نه اشاره بزنید من دارم میرم دست چپو سوارش نکنید 

شاید این مثلا ، مثلا درستی توی واقعیت نباشه . حالا یکی رم سوار ماشین کن با خودت ببر دیگه 

.

اما منظورم توی حل مشکلات دیگرانه .

قرار نیست سرویس بیخودی بدی به آدمای بیخود . 

اگه فقط دلت خواست سوارشون کنو مشکلاتشونو حل . اونم تا جایی که مسیرت میخوره ببرش .

تو آژانس کسی نیستی که راتو کج کنی برای مشکلات ی آدم دیگه . 

اگه مسیرت میخورهو اگرم دلت خواست کمکش کن . اگه مسیرت نمی خورهو باعث میشه رات دور شهو از حل مشکلات خودت جا بمونی سوارش نکن

البته استثنائاتی هم هست بعضیا آدمایی خوبینو بدرد بخور . که همون روز پیادن . اگه ی خورده مسیرتو براشون طولانی تر کنیو برسونیشون میبینی ی روزی که تو پیاده هستیو ، گرفتار ببیننت سوارت میکنن

.

خلاصه چندتا نکته 

1 - برای حل مشکلات آمای بیخودو بدرد نخور آژانس نباشید 

2- اگرم تریپ مرد عنکبوتی برداشتینو میخواین به کسی کمک کنیدو از صالحان باشید  فقط توی مسیر خودتون براش قدم بردارید . راهتونو برای طرف کج نکنید 

3- انصافا کلمه استثنائات خیلی سخت بود دوبار رفتم نگاش کردم تا بتونم درست تایپ کنم خخخخخخ 

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Kevin خرید انواع سافت باکس + لیست قیمت راهنمای خرید لقمان علی محمدیان فروش لوازم آرایشی و مراقبت پوستی مری کی مهرداد نوذری انتهای گمنامی Sasha Doug Erica Jeremy